:)

Gembira ia bermanfaat *guna baucar hadiah tu eh, lupa dah* aku nak pilihkan buku nk bagi hadiah takut terbagi yg dah baca. So alang2 guna bb1m rm150 dia bagi baucar rm15 tu aku hadiahkan la. dah nama pun “baucar hadiah” kan :D

blank betul perasaan cuti seminggu ni. buku pun 2 buah da habis baca (refer goodreads) tak contact lg supervisor LI psl praktikal. walaupun ada google2 sikit pasal research dia “mushroom yg lawan sakit asma” jumpa sikit2 still blank. harap dipermudahkan semuanya.

syafakillah :) harap bukan sakit teruk2. be strong

*k saje nak menulis kt sini haha. pakai wifi akak ni. mentang2 akak tgh pantang lagi ni duk rumah. heh

Tak larat nak jadi panda -_- dah la esok nak derma darah kan. Kene tidur lima jam straight dulu. Dengan tak study langsung malam ni duk layan bola. K esok macam biasa kt library. Pastu tengahari pegi blood bank

btw cantik art tu ^-^ semoga sntiasa dberi kekuatan, hrp penerimaan keluarga baik2 aja. sntiasa perbaharu niat, semua yg dilakukan adlah utk meraih redha-Nya :)

wuduk.almulk.tido